Ik ben Rosaliย 

Hi! Ik ben Rosali

Ik ben Rosali Otterspeer en met mijn kalligrafie help bruidsparen bij het creรซren van een stijlvolle bruiloft met een persoonlijke sfeer.
Ook verzorg ik kalligrafie voor bedrijven die hun merk willen promoten (Brand Activation) of Events organiseren.

Ik ben getrouwd met Johan en moeder van 2 jongetjes: Gideon en Benjamin. Samen wonen en werken we op ons (binnenvaart)schip, maar onze thuishaven is Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam. Ik ben creatief, enthousiast en altijd bezig, met mijn handen of in mijn hoofd.

Kalligraferen, oftewel mooi, sierlijk schrijven, met een โ€˜ouderwetse kroontjespenโ€™ is mijn manier om mijn creativiteit vorm te geven.
Ik ben hobbymatig begonnen met kalligraferen maar al snel werd het mijn grote passie! Inmiddels kalligrafeer ik al ruim 3 jaar ben ik mijn bedrijf Rosali Kalligrafie gestart.

Mijn Kalligrafiestijl

Mijn kalligrafie komt het dichtst in de buurt bij het klassieke Copperplate script. Een elegant en rustig script met dunne en dikke lijnen die samen een prachtig geheel vormen.
Toch heb ik ook echt mijn eigen stijl ontwikkeld: iets meer rechtop, iets ronder en hier en daar een speelse lus. Mijn kalligrafie stijl leent zich er ook goed voor om uit te pakken met allerlei sierlijke krullen! Perfect voor een stijlvolle bruiloft met subtiele details!